03/11/2020 03/11/2020 Δεν θα δεχτεί ευχές για τα Ονομαστήρια του ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ ο οποίος την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020, εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ οπότε και άγει τα ονομαστήριά, θα τελέσει την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία εντός του Παρεκκλησίου του Μητροπολιτικού Μεγάρου. “Γίνεται γνωστό ότι την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020,...
03 Νοεμβρίου, 2020 - 21:33
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2020 - 21:36

Δεν θα δεχτεί ευχές για τα Ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας

Διαδώστε:
Δεν θα δεχτεί ευχές για τα Ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας

Δεν θα δεχτεί ευχές για τα Ονομαστήρια του ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ ο οποίος την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020, εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ οπότε και άγει τα ονομαστήριά, θα τελέσει την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία εντός του Παρεκκλησίου του Μητροπολιτικού Μεγάρου.

“Γίνεται γνωστό ότι την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020, εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ άγει τα σεπτά ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γαβριήλ, ο οποίος και θα τελέσει την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία εντός του Παρεκκλησίου του Μητροπολιτικού Μεγάρου. Λόγω των αυστηρών υγιειονομικών μέτρων, ο Σεβασμιώτατος δεν θα δεχθεί τις ευχές του χριστεπωνύμου πληρώματος, όπως κατ’ έθος συνηθίζει κατά την ημέρα των ονομαστηρίων του. Ο Σεβασμιώτατος απευθύνει θερμή παράκληση στον πιστό λαό να συμμετάσχει πνευματικά στην εορτή και να προσεύχεται στον Κύριο μας Ιησού Χριστό και στην Παναγία Μητέρα του υπέρ ενισχύσεως της ελαχιστότητός του και για την εν γένει πρόοδο της Τοπικής Εκκλησίας”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων