31/10/2023 31/10/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος ανακοίνωσε ότι, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά την Σύναξη των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών ασωμάτων δυνάμεων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του. “Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας απευθύνει ευγνώμονες ευχαριστίες προς τον...
31 Οκτωβρίου, 2023 - 11:09
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2023 - 11:16

Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας Γαβριήλ

Διαδώστε:
Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας Γαβριήλ

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος ανακοίνωσε ότι, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά την Σύναξη των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών ασωμάτων δυνάμεων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του.

“Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας απευθύνει ευγνώμονες ευχαριστίες προς τον ιερό κλήρο και τον πιστό λαό για την αγάπη, το σεβασμό και το ενδιαφέρον τους και αντιπροσφέρει τις εγκάρδιες ευχές του για υγεία, χαρά και κατά Θεόν προκοπή”, καταλήγει η ανακοίνωση της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων