09/06/2021 09/06/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ προεξήρχε της Ιεράς Αγρυπνίας που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Αναστασίας Φαρμακολυτρίας στη Νέα Ιωνία επί τη εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα,την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021. Ο Σεβασμιώτατος έψαλε με τον πιστό λαό για τελευταία φορά φέτος το «Χριστός Ανέστη», το πλέον χαρμόσυνο,...
09 Ιουνίου, 2021 - 11:44

“Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι η Εκκλησία της Αναστάσεως”

Διαδώστε:
“Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι η Εκκλησία της Αναστάσεως”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ προεξήρχε της Ιεράς Αγρυπνίας που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Αναστασίας Φαρμακολυτρίας στη Νέα Ιωνία επί τη εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα,την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021.

Ο Σεβασμιώτατος έψαλε με τον πιστό λαό για τελευταία φορά φέτος το «Χριστός Ανέστη», το πλέον χαρμόσυνο, ελπιδοφόρο και σωτηριώδες μήνυμα, που αφορά όλη την κτίση και εντάσσει κάθε άνθρωπο σε μία πραγματικότητα νέα και ανατρεπτική.

Στην σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ αναφέρθηκε στο θρίαμβο της ζωής κατά του θανάτου και στη δύναμη της Εκκλησίας να μεταμορφώσει και να αναγεννήσει οντολογικά κάθε άνθρωπο, αφού η Ορθόδοξη Εκκλησία μας είναι η Εκκλησία της Αναστάσεως.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων