23/01/2020 23/01/2020 Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με τις δέουσες τιμές υποδέχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου 2020 ο ιερός κλήρος και πιστός λαός της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος το σεπτό σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Κωνσταντίνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Ν. Ιωνίας. Το σεπτό...
23 Ιανουαρίου, 2020 - 21:38
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2020 - 20:52

Η υποδοχή του σκηνώματος του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Ν. Ιωνίας

Διαδώστε:
Η υποδοχή του σκηνώματος του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Ν. Ιωνίας

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με τις δέουσες τιμές υποδέχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου 2020 ο ιερός κλήρος και πιστός λαός της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος το σεπτό σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Κωνσταντίνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Ν. Ιωνίας.

Το σεπτό σκήνωμα υποδέχθηκε αρχικά στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Ν. Ιωνία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ με κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως, ο οποίος και τέλεσε τρισάγιο.

Εν συνεχεία το σεπτό σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτου μεταφέρθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων, όπου τελέσθηκε τρισάγιο από τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Ανέων κ. Μακάριο, Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ με τη συμμετοχή του ιερού κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Πλήθος πιστών συρρέει αυτή την ώρα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Νέας Ιωνίας για να προσκυνήσουν το σκήνωμα του μακαριστού ιεράρχου.
Απόψε το βράδυ θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων