18/05/2019 18/05/2019 Με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων ενδόξων θεοστέπτων Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός στη Νέα Ιωνία. Αναλυτικά το Πρόγραμμα της Εορτής Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 Ώρα 7.00μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ. Ώρα 9.00μ.μ.:...
18 Μαΐου, 2019 - 21:58

Ιερά Πανήγυρις Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Ιωνία

Διαδώστε:
Ιερά Πανήγυρις Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Ιωνία

Με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων ενδόξων θεοστέπτων Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός στη Νέα Ιωνία.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα της Εορτής

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019
Ώρα 7.00μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.

Ώρα 9.00μ.μ.: Ιερά Παράκληση.

Ώρα 10.00μ.μ.: Ιερά Αγρυπνία.

Τρίτη 21 Μαΐου 2019
Ώρα 07.00π.μ.: Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ, κατά την οποία θα ψάλλει η Χορωδία της ΕΡΤ.

Ώρα 6.30μ.μ.: Μεθέορτος Πανηγυρικός Εσπερινός και λιτάνευση Ιεράς Εικόνος Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ.

Ώρα 8.30μ.μ.: Εορταστικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων των Πολιτιστικών Συλλόγων Νέας Ιωνίας.

Κατά την διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών θα τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο εκ του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Ελένης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων