27/10/2019 27/10/2019 Τελέσθηκε την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 πανηγυρική Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και τη συμμετοχή κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Νέας Ιωνίας. «Το μαρτύριο αποτελεί καθοριστικό γνώρισμα των Αγίων, οι οποίοι υπέγραψαν με...
27 Οκτωβρίου, 2019 - 22:40

Με Ιερά Αγρυπνία τίμησαν τον Άγιο Δημήτριο στη Νέα Ιωνία

Διαδώστε:
Με Ιερά Αγρυπνία τίμησαν τον Άγιο Δημήτριο στη Νέα Ιωνία

Τελέσθηκε την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 πανηγυρική Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και τη συμμετοχή κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Νέας Ιωνίας.

«Το μαρτύριο αποτελεί καθοριστικό γνώρισμα των Αγίων, οι οποίοι υπέγραψαν με το ίδιο το αίμα τους την μαρτυρία της πίστεώς τους και σε αυτό εδραιώθηκε η Εκκλησία μας» τόνισε ο Σεβασμιώτατος στην σύντομη ομιλία του στο τέλος την Ιεράς Αγρύπνιας, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο βίο του λαοφιλούς Αγίου και Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Δημητρίου, καλώντας το πολυπληθές πλήρωμα να μιμηθούν την πίστη του και να αγαπήσουν τον Θεό χωρίς προϋποθέσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων