30/03/2020 30/03/2020 Μπορεί οι καθιερωμένες συναντήσεις του Σεβ. Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ με του νέους και τις νέες της Ιεράς Μητροπόλεως, που πραγματοποιούνταν κάθε δεύτερη Δευτέρα στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Ν. Ιωνίας, να αναβλήθηκαν προσωρινά για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα παύσουν να πραγματοποιούνται...
30 Μαρτίου, 2020 - 14:43
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2020 - 14:15

Μητρ. Νέας Ιωνίας: Απόψε η διαδικτυακή συνάντηση με τους νέους

Διαδώστε:
Μητρ. Νέας Ιωνίας: Απόψε η διαδικτυακή συνάντηση με τους νέους

Μπορεί οι καθιερωμένες συναντήσεις του Σεβ. Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ με του νέους και τις νέες της Ιεράς Μητροπόλεως, που πραγματοποιούνταν κάθε δεύτερη Δευτέρα στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Ν. Ιωνίας, να αναβλήθηκαν προσωρινά για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα παύσουν να πραγματοποιούνται .
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας μέσω του Facebook Live, δίνεται η δυνατότητα στα νέα παιδιά της Ιεράς Μητροπόλεως να συνδεθούν από το σπίτι τους μέσω κινητού, τάμπλετ ή υπολογιστή και να συζητήσουν online με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ, θέτοντας τους όποιους προβληματισμούς, αγωνίες και απορίες τους πάνω σε πνευματικά, θεολογικά ή και επίκαιρα κοινωνικά θέματα.
Το θέμα της συνάντησης θα είναι: «Η Εκκλησία μετά τη λήξη του συναγερμού», όπου ο Σεβασμιώτατος θα συνομιλήσει με τα παιδιά και κατόπιν θα δεχθεί ερωτήσεις από το κοινό μέσω του Facebook Messenger.
Οι συναντήσεις, λοιπόν, συνεχίζονται, αρχής γενομένης από απόψε, στις 08.30 μ.μ. με διάρκεια έως τις 10.00 μ.μ.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων