31/08/2019 31/08/2019 Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαφελφείας κ. Γαβριήλ τέλεσε την ορκωμοσία του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής κ. Νικολάου Μπάμπαλου και των Μελών της νέας σύνθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον κ. Μπάμπαλο για την επανεκλογή του και ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία...
31 Αυγούστου, 2019 - 19:14

Ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας στην ορκωμοσία του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας στην ορκωμοσία του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαφελφείας κ. Γαβριήλ τέλεσε την ορκωμοσία του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής κ. Νικολάου Μπάμπαλου και των Μελών της νέας σύνθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον κ. Μπάμπαλο για την επανεκλογή του και ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στην υλοποίηση των προγραμμάτων του.

Στην ομιλία του ο επανεκλεγείς Δήμαρχος ευχαρίστησε τους παρισταμένους, θέτοντας τους στόχους της νέας θητείας του, που με διαφάνεια, συνεργασία και αποτελεσματικότητα θα εξυπηρετούν το δημότη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων