02/06/2022 02/06/2022 Οι νέοι της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος τιμούν τα 100 χρόνια του Μικρασιατικού Ελληνισμού με την παρουσίαση ενός επετειακού πολυθεάματος με τίτλο: «Έξοδος», αφιερωμένο στις ημέρες του 1922 στη Σμύρνη. Στην παράσταση θα λάβουν μέρος τα μέλη της θεατρικής ομάδας «Καμεράνο» του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας και νέοι και...
02 Ιουνίου, 2022 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2022 - 17:23

Οι νέοι της Μητρόπολης Ν. Ιωνίας τιμούν τα 100 του Μικρασιατικού Ελληνισμού

Διαδώστε:
Οι νέοι της Μητρόπολης Ν. Ιωνίας τιμούν τα 100 του Μικρασιατικού Ελληνισμού

Οι νέοι της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος τιμούν τα 100 χρόνια του Μικρασιατικού Ελληνισμού με την παρουσίαση ενός επετειακού πολυθεάματος με τίτλο: «Έξοδος», αφιερωμένο στις ημέρες του 1922 στη Σμύρνη.

Στην παράσταση θα λάβουν μέρος τα μέλη της θεατρικής ομάδας «Καμεράνο» του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας και νέοι και νέες από τις νεανικές συνάξεις της Ιεράς Μητρόπολης, οι οποίοι και θα παρουσιάσουν μία πλούσια παράσταση με τραγούδια, χορευτικά, και διαλόγους που τιμούν την ιστορία και τις θυσίες του Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 στον πεζόδρομο της οδ. Πατριάρχου Ιωακείμ στη Νέα Ιωνία, έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας (πλησίον ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων