02/11/2020 02/11/2020 Με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού και με σκοπό την αποφυγή του συνωστισμού και την προστασία των πιστών, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος ανακοινώνει ότι καθημερινά, από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και Κυριακές θα τελούνται σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως περισσότερες Θείες Λειτουργίες. Με τον τρόπο...
02 Νοεμβρίου, 2020 - 17:59
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2020 - 17:24

«Όσο ο κορονοϊός επιμένει, επιμένουμε κι εμείς στην προσευχή!»

Διαδώστε:
«Όσο ο κορονοϊός επιμένει, επιμένουμε κι εμείς στην προσευχή!»

Με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού και με σκοπό την αποφυγή του συνωστισμού και την προστασία των πιστών, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος ανακοινώνει ότι καθημερινά, από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και Κυριακές θα τελούνται σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως περισσότερες Θείες Λειτουργίες.

Με τον τρόπο αυτό θα δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους πιστούς, με ασφάλεια, να μετέχουν και να παρίστανται απρόσκοπτα στη Θεία Λατρεία.

«Η ανησυχητική, ωστόσο, έξαρση των κρουσμάτων απαιτεί από όλους μας όχι μόνο να εντείνουμε την ατομική μας ευθύνη, την πρόληψη και την προσοχή μας, αλλά και να καλλιεργήσουμε την πνευματικότητα μας με την προσευχή. Όσο η νόσος του κορωνοϊου επιμένει, επιμένουμε και εμείς στην προσευχή!» αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη.

«Σκέπασον ἡμᾶς, ἐν τῇ σκέπῃ τῶν πτερύγων σου, Παντοδύναμε καὶ πλήθει οἰκτιρμῶν, ἐν ὑγείᾳ τὴν ζωὴν ἡμῶν συντήρησον».

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων