31/03/2023 31/03/2023 Εν όψει της επικείμενης εισόδου μας στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου μας και με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση της πόλεως της Νέας Ιωνίας, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος και το ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. του Δήμου Νέας Ιωνίας διοργανώνουν τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 και ώρα...
31 Μαρτίου, 2023 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2023 - 18:15

Προπασχάλια Εκδήλωση για τα 100 χρόνια της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας

Διαδώστε:
Προπασχάλια Εκδήλωση για τα 100 χρόνια της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας

Εν όψει της επικείμενης εισόδου μας στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου μας και με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση της πόλεως της Νέας Ιωνίας, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος και το ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. του Δήμου Νέας Ιωνίας διοργανώνουν τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 και ώρα 7:00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας Προπασχάλια Εκδήλωση, αφιερωμένη στους ιστορικούς Ναούς της Νέας Ιωνίας, με τίτλο: «100 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Ιωνίας: Οι πρώτοι ξύλινοι Ναοί και τα πρόσωπα που διαμόρφωσαν την εκκλησιαστική ζωή της πόλεως».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. κ. Λουκάς Χριστοδούλου, ενώ τους βυζαντινούς ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδος θα αποδώσουν τα μέλη της Νεανικής Χορωδίας της Ιεράς Μητροπόλεως, υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Θεοδώρου Καλλίμαχου.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με χαιρετισμό που θα απευθύνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων