12/02/2024 12/02/2024 Μαθητές των φροντιστηρίων «Πουκαμισάς», συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους κ. Βασιλική Εμβαλωμένου και κ. Ανδρέα Νικολαΐδη, μετέβησαν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 στο Κέντρο Ιματισμού της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας «Ο Χιτών» στη Νέα Ιωνία (Λεωφ. Ηρακλείου 249) και προσέφεραν μεγάλη ποσότητα ρουχισμού. Τους μαθητές με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν με...
12 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:49
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2024 - 16:23

Προσφορά αγάπης από μαθητές φροντιστηρίων στην Ιματιοθήκη της Νέας Ιωνίας «Ο Χιτών»

Διαδώστε:
Προσφορά αγάπης από μαθητές φροντιστηρίων στην Ιματιοθήκη της Νέας Ιωνίας «Ο Χιτών»

Μαθητές των φροντιστηρίων «Πουκαμισάς», συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους κ. Βασιλική Εμβαλωμένου και κ. Ανδρέα Νικολαΐδη, μετέβησαν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 στο Κέντρο Ιματισμού της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας «Ο Χιτών» στη Νέα Ιωνία (Λεωφ. Ηρακλείου 249) και προσέφεραν μεγάλη ποσότητα ρουχισμού.

Τους μαθητές με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν με ιδιαίτερη χαρά ο Υπεύθυνος του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιγνάτιος Ζήσης και η υπεύθυνη του Κέντρου Ιματισμού κ. Τία Σκουρτέλη.

Ο π. Ιγνάτιος μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ και αναφέρθηκε στη σημασία της θεάρεστης και φιλάδελφης αυτής ενέργειάς τους.

Μέσα από τη βιωματική αυτή προσφορά, οι μαθητές καλλιέργησαν το εθελοντικό πνεύμα της ανιδιοτελούς προσφοράς, που αποτελεί το κατ’ εξοχήν χριστιανικό χαρακτηριστικό της θεοδίδακτης αγάπης, σύμφωνα με την εντολή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού: «αγαπάτε αλλήλους» (Ιωάν. 15, 17) και τους αψευδείς λόγους του Ιερού Ευαγγελίου: «Να σηκώνετε ο ένας το φορτίο του άλλου, κι έτσι θα εφαρμόσετε πλήρως τον νόμο του Χριστού. Αλλήλων τα βάρη βαστάζετε» (Γαλ. 6,2).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων