28/01/2020 28/01/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς με ιδιαίτερη χαρά και εν όψει της Εορτής των Τριών Ιεραρχών, διοργανώνει και φέτος την «Εορτή των Γραμμάτων», την Πέμπτη 30-1-2020 και ώρα 6 μ.μ. στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο (Καραμαούνα 29, Καλαμαριά). Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Ομότιμος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Ιωάννης Κουντουράς...
28 Ιανουαρίου, 2020 - 23:04

Απονομές Μαθητικού Διαγωνισμού στην Ι.Μ. Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Απονομές Μαθητικού Διαγωνισμού στην Ι.Μ. Καλαμαριάς

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς με ιδιαίτερη χαρά και εν όψει της Εορτής των Τριών Ιεραρχών, διοργανώνει και φέτος την «Εορτή των Γραμμάτων», την Πέμπτη 30-1-2020 και ώρα 6 μ.μ. στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο (Καραμαούνα 29, Καλαμαριά).
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Ομότιμος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Ιωάννης Κουντουράς (Παθολόγος – Γαστρεντερολόγος).

Η εκδήλωση συμπεριλαμβάνει την Ανακοίνωση αποτελεσμάτων και την Τελετή Απονομής Βραβείων του 4ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού για τον Άγιο Ευγένιο τον Τραπεζούντιο. Σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές θα απονεμηθούν τιμητικοί έπαινοι συμμετοχής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων