25/09/2020 25/09/2020 Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Έκφρασης & Δημιουργίας, με θέμα «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση – Τιμώντας τους Ήρωες του 1821» προκηρύσσει το Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς. Ο Διαγωνισμός υλοποιείται στο πλαίσιο του θεσμού «Ευγένεια 2021». Είναι εγκεκριμένος από το Υπουργείο Παιδείας και αφορά τους παρακάτω τομείς:  Διαγωνισμός Ζωγραφικής για μαθητές Δημοτικού....
25 Σεπτεμβρίου, 2020 - 15:09

Μαθητικός διαγωνισμός «200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση»

Διαδώστε:
Μαθητικός διαγωνισμός «200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση»

Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Έκφρασης & Δημιουργίας, με θέμα «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση – Τιμώντας τους Ήρωες του 1821» προκηρύσσει το Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

Ο Διαγωνισμός υλοποιείται στο πλαίσιο του θεσμού «Ευγένεια 2021». Είναι εγκεκριμένος από το Υπουργείο Παιδείας και αφορά τους παρακάτω τομείς:
Διαγωνισμός Ζωγραφικής για μαθητές Δημοτικού.
Διαγωνισμός Ποίησης και Λογοτεχνίας για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.
Διαγωνισμός Δημιουργίας Ψηφιακού Βίντεο για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.
Διαγωνισμός Μουσικής Σύνθεσης για μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου.

Ως τελική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των έργων έχει ορισθεί η 1η Μαρτίου 2021. Τα έργα θα αξιολογηθούν από Καλλιτεχνική Κριτική Επιτροπή.
Σε κάθε κατηγορία θα δοθούν Α΄ Β΄ και Γ΄ Βραβεία. Στο Α΄ βραβείο, σε κάθε κατηγορία, απονέμεται χρηματικό ποσό 150 ευρώ.
Τα βραβευθέντα έργα θα παρουσιασθούν στο πλαίσιο του θεσμού «Ευγένεια 2021».
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Για αναλυτικές Πληροφορίες κάντε κλικ στον διπλανό σύνδεσμο: Προκήρυξη Διαγωνισμού 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Για να κάνετε αίτηση στον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε κλικ στον διπλανό σύνδεσμο: Αίτηση Διαγωνισμού

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων