13/05/2024 20/05/2024 Ανταποκρινόμενος στις προσκλήσεις των διευθύνσεων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος πραγματοποίησε ποιμαντικές επισκέψεις σε σχολεία της Επανομής. Στα συστεγαζόμενα σχολεία του Γυμνασίου και του Λυκείου της Επανομής συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς και απευθύνθηκε στα 600 περίπου παιδιά που αριθμούν τα δύο σχολεία. Μαζί με τις αναστάσιμες ευχές προσέφερε σε όλα τα...
13 Μαΐου, 2024 - 18:10
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2024 - 13:00

Ποιμαντικές επισκέψεις του Μητροπολίτη Καλαμαριάς σε σχολεία της Επανομής

Διαδώστε:
Ποιμαντικές επισκέψεις του Μητροπολίτη Καλαμαριάς σε σχολεία της Επανομής

Ανταποκρινόμενος στις προσκλήσεις των διευθύνσεων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος πραγματοποίησε ποιμαντικές επισκέψεις σε σχολεία της Επανομής.

Στα συστεγαζόμενα σχολεία του Γυμνασίου και του Λυκείου της Επανομής συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς και απευθύνθηκε στα 600 περίπου παιδιά που αριθμούν τα δύο σχολεία. Μαζί με τις αναστάσιμες ευχές προσέφερε σε όλα τα παιδιά από ένα παγωτό.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Επανομής όπου κυριολεκτικά και μεταφορικά αγκαλιάστηκε από τους μικρούς μαθητές.

Στο τέλος του χαιρετισμού του προς τους μικρούς μαθητές άκουσε με πολλή χαρά την πολυφωνική χορωδία του σχολείου να του αφιερώνει μια προσευχή για την Παναγία μας.

Η ποιμαντική συνάντηση ολοκληρώθηκε προσφέροντας γλυκά στα παιδιά και με την ευχή να επαναληφθεί σύντομα η επίσκεψη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων