27/03/2023 27/03/2023 Το απόγευμα της Δευτέρας 27 Μαρτίου 2023 στο χώρο του Προκοπείου Πολυδυνάμου Εκκλησιαστικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών των ενοριακών Φιλόπτωχων Ταμείων των Ιερών Ναών της Μητροπόλεώς, ενός ποιμαντικού τομέα για τον οποίο ο Σεβασμιώτατος επιδεικνύει ανύστακτο ενδιαφέρον. Έγινε απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, ενώ τέθηκαν και οι...
27 Μαρτίου, 2023 - 21:55

Σύναξη μελών ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων στην Ι.Μ. Νέας Κρήνης

Διαδώστε:
Σύναξη μελών ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων στην Ι.Μ. Νέας Κρήνης

Το απόγευμα της Δευτέρας 27 Μαρτίου 2023 στο χώρο του Προκοπείου Πολυδυνάμου Εκκλησιαστικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών των ενοριακών Φιλόπτωχων Ταμείων των Ιερών Ναών της Μητροπόλεώς, ενός ποιμαντικού τομέα για τον οποίο ο Σεβασμιώτατος επιδεικνύει ανύστακτο ενδιαφέρον.

Έγινε απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, ενώ τέθηκαν και οι βάσεις της νέας χρονιάς, αρχής γενομένης με τον έρανο της αγάπης την ερχόμενη εβδομάδα.

Το λόγο έλαβαν επίσης και ο υπεύθυνος του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Μητροπόλεώς μας, Πρωτοπρεσβύτερος π. Μιχαήλ Τσαντήλας και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, Πρωτοπρεσβύτερος π. Στυλιανός Σαρίδης. Τέλος, ο Σεβασμιώτατος άκουσε τα προβλήματα των, κατά τόπους, επιτροπών και πραγματοποιήθηκε γόνιμος διάλογος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων