28/09/2021 28/09/2021 Από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ανακοινώθηκε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές φοίτησης στην αναγνωρισμένη από το Κράτος Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και Μουσικών Οργάνων. Λειτουργούν τμήματα εκμάθησης Βυζαντινής μουσικής, κλασικών και παραδοσιακών οργάνων όπως: βιολί, κανονάκι, ποντιακή λύρα, κρουστά, πνευστά, πιάνο, κιθάρα, φωνητική, τραγούδι και μουσική προπαιδεία. Τα μαθήματα παραδίδονται από καταξιωμένους μουσικοδιδασκάλους και...
28 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:41
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2021 - 22:42

Βυζαντινή Μουσική και Μουσικά Όργανα στη Μητρόπολη Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Βυζαντινή Μουσική και Μουσικά Όργανα στη Μητρόπολη Καλαμαριάς

Από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ανακοινώθηκε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές φοίτησης στην αναγνωρισμένη από το Κράτος Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και Μουσικών Οργάνων. Λειτουργούν τμήματα εκμάθησης Βυζαντινής μουσικής, κλασικών και παραδοσιακών οργάνων όπως: βιολί, κανονάκι, ποντιακή λύρα, κρουστά, πνευστά, πιάνο, κιθάρα, φωνητική, τραγούδι και μουσική προπαιδεία.

Τα μαθήματα παραδίδονται από καταξιωμένους μουσικοδιδασκάλους και έμπειρους δεξιοτέχνες της μουσικής τέχνης για αρχάριους και προχωρημένους στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Προκοπείου Πολυδύναμου Εκκλησιαστικού Κέντρου στην Καλαμαριά.

Λειτουργεί και Παράρτημα της Σχολής και στη Νέα Μηχανιώνα

Η Σχολή παρέχει Πτυχία και Διπλώματα αναγνωρισμένα από το Κράτος.

Οι συνδρομές φοίτησης είναι εξαιρετικά χαμηλές, ενώ η φοίτηση στο πρώτο έτος Βυζαντινής μουσικής παρέχεται δωρεάν.

Λειτουργούν τμήματα ατομικά, ομαδικά, διαδικτυακά και ταχύρρυθμα.

Επιπρόσθετα, λειτουργούν Τμήματα προετοιμασίας για τα Μουσικά Σχολεία.

Παράλληλα, πραγματοποιούνται ακροάσεις και εγγραφές και στη Νεανική Χορωδία και Ορχήστρα της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, η οποία παρουσιάζει σειρά πρωτότυπων εκδηλώσεων και ηχογραφήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων