22/06/2022 22/06/2022 Την ηθοποιό, παραγωγό και συγγραφέα Μιμή Ντενίση, η οποία με την κινηματογραφική της ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» συγκίνησε εκατομμύρια Έλληνες, υποδέχθηκε στο Επισκοπείο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας μαζί με το Δήμαρχο Παύλου Μελά κ. Δημήτρη Δεμουρτζίδη και μία ομάδα συνεργατών του. Η εμβληματική ηθοποιός μίλησε, χθες Τρίτη 21 Ιουνίου, με πάθος...
22 Ιουνίου, 2022 - 16:18
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2022 - 16:11

Η Μιμή Ντενίση στο Επισκοπείο της Ι.Μ.Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Η Μιμή Ντενίση στο Επισκοπείο της Ι.Μ.Νεαπόλεως

Την ηθοποιό, παραγωγό και συγγραφέα Μιμή Ντενίση, η οποία με την κινηματογραφική της ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» συγκίνησε εκατομμύρια Έλληνες, υποδέχθηκε στο Επισκοπείο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας μαζί με το Δήμαρχο Παύλου Μελά κ. Δημήτρη Δεμουρτζίδη και μία ομάδα συνεργατών του.

Η εμβληματική ηθοποιός μίλησε, χθες Τρίτη 21 Ιουνίου, με πάθος για τη Μικρά Ασία, ανέφερε την ιδέα που έδωσε την έμπνευση της παραγωγής. «Είμαι Σμυρνιά» δήλωσε σε μια αποστροφή της στο Σμυρνιό Επίσκοπο της Δυτικής Θεσσαλονίκης και διατύπωσε δια πολλών τη χαρά της για την εκ του σύνεγγυς επικοινωνία μαζί του και τους κοινούς οραματισμούς.

« Από τη Σμύρνη στη Θεσσαλονίκη» είναι η παραγωγή – επόμενη δουλειά- της κ. Ντενίση που ετοιμάζεται να «φιλοξενηθεί» στην προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη.

Ο Σεβασμιώτατος δήλωσε στην κ. Ντενίση την αμέριστη συμπαράστασή του σε κάθε δημιούργημα καλλιτεχνικό που θα φέρει τη σφραγίδα της και θα ενισχύει την ιστορική ταυτότητα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων