09/07/2024 09/07/2024 Με τις ευλογίες και το ανύστακτο ενδιαφέρον του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 6 Ιουλίου η Κατασκήνωση Κοριτσιών Δημοτικού (Α περίοδος), η οποία ήταν αφιερωμένη στα 50 χρόνια της Ιεράς Μητροπόλεως, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και είχε γενικό θέμα “50 χρόνια με Χριστό… Μαλαματένια χρόνια”, ενώ οι ονομασίες...
09 Ιουλίου, 2024 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2024 - 18:05

Λήξη κατασκηνωτικής Α’ περιόδου κοριτσιών δημοτικού της Μητροπόλεως Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Λήξη κατασκηνωτικής Α’ περιόδου κοριτσιών δημοτικού της Μητροπόλεως Νεαπόλεως

Με τις ευλογίες και το ανύστακτο ενδιαφέρον του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 6 Ιουλίου η Κατασκήνωση Κοριτσιών Δημοτικού (Α περίοδος), η οποία ήταν αφιερωμένη στα 50 χρόνια της Ιεράς Μητροπόλεως, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και είχε γενικό θέμα “50 χρόνια με Χριστό… Μαλαματένια χρόνια”, ενώ οι ονομασίες των επιμέρους ομάδων ήταν:

Χαίρομαι
Ομολογώ
Ευχαριστώ
Δοξολογώ
Διακονώ
Δημιουργώ
Πιστεύω
Κοινωνώ
Προσεύχομαι
Αγαπώ

Η ομάδα των Στελεχών ονομαζόταν: Ελπίζω.

Το αρχηγείο, οι ομαδάρχισσες, τα στελέχη, η γιατρός και οι πολυαγαπημένες μητέρες μαγείρισσες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε τα 135 κορίτσια να απολαύσουν μια απίθανη Κατασκήνωση, που θα τους μείνει αξέχαστη.

Την παραμονή της αναχώρησης το βράδυ άναψε η παραδοσιακή πυρά, όπου ακούστηκαν για ακόμη μια φορά οι εκπληκτικοί ύμνοι των κοριτσιών, ενώ το Σάββατο το πρωί, αφού υποδέχτηκαν τα Αγόρια Δημοτικού, αποχαιρετίστηκαν και ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων