19/08/2023 19/08/2023 Την Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως στη Μακρυνίτσα Σερρών επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023. Οι 200 κατασκηνώτριες Γυμνασίου και Λυκείου υποδέχθηκαν το Σεβασμιώτατο και τη συνοδεία του με έκδηλη χαρά και παρουσίασαν ένα όμορφο πρόγραμμα με τραγούδια, χορό, με ταχυδακτυλουργικά και κωμικές παντομίμες. Ο πνευματικός προϊστάμενος της...
19 Αυγούστου, 2023 - 8:54
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2023 - 8:52

Νεαπόλεως Βαρνάβας: «Καρφώστε” τον ήλιο στα μαλλιά σας και προχωρήστε με το πρόσωπο στραμμένο στον «Ήλιο της Δικαιοσύνης».

Διαδώστε:
Νεαπόλεως Βαρνάβας: «Καρφώστε” τον ήλιο στα μαλλιά σας και προχωρήστε με το πρόσωπο στραμμένο στον «Ήλιο της Δικαιοσύνης».

Την Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως στη Μακρυνίτσα Σερρών επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023.

Οι 200 κατασκηνώτριες Γυμνασίου και Λυκείου υποδέχθηκαν το Σεβασμιώτατο και τη συνοδεία του με έκδηλη χαρά και παρουσίασαν ένα όμορφο πρόγραμμα με τραγούδια, χορό, με ταχυδακτυλουργικά και κωμικές παντομίμες.

Ο πνευματικός προϊστάμενος της Κατασκήνωσης π. Γεώργιος Μίλκας ενημέρωσε τον Επίσκοπο της Δυτικής Θεσσαλονίκης για το σύνθημα της περιόδου: «με το Χριστό στην καρδιά και το σταυρό στον ώμο».

Ο Σεβασμιώτατος ορμώμενος από το κεντρικό σύνθημα παρέπεμψε τις κατασκηνώτριες στον Ευαγγελικό στίχο «όστις θέλει οπίσω μου ελθείν…» και πρότεινε να θέσουν στο κέντρο της ζωής τους το Χριστό.

«Καρφώστε τον ήλιο στα μαλλιά σας και προχωρείστε με το πρόσωπο στραμμένο στον «Ήλιο της δικαιοσύνης» τις συμβούλευσε πατρικά.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την αρχηγό, κ. Ελευθερία Μίλκα, τις ομαδάρχισσες, τα ομαδόπουλα, το γιατρό της κατασκήνωσης, καθώς και τις κυρίες της κουζίνας για την ανεκτίμητη προσφορά τους στη νεότητα της Μητρόπολης.

      

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων