03/04/2024 03/04/2024 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, πραγματοποίησε την Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 ο Διοικητής του Γ’ Σ.Σ./NRDC-GR Αντιστράτηγος Αθανάσιος Γαρίνης. Η συνάντηση των δύο ανδρών υπήρξε καρποφόρα καθώς συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος με στόχο το κοινό καλό της περιοχής. Ο Στρατηγός ζήτησε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου για τα καθήκοντά του διαβεβαιώνοντας...
03 Απριλίου, 2024 - 10:39
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2024 - 10:45

Στον Μητροπολίτη Νεαπόλεως Βαρνάβα ο Διοικητής του Γ’ Σ.Σ./NRDC-GR

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Νεαπόλεως Βαρνάβα ο Διοικητής του Γ’ Σ.Σ./NRDC-GR

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, πραγματοποίησε την Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 ο Διοικητής του Γ’ Σ.Σ./NRDC-GR Αντιστράτηγος Αθανάσιος Γαρίνης.

Η συνάντηση των δύο ανδρών υπήρξε καρποφόρα καθώς συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος με στόχο το κοινό καλό της περιοχής.

Ο Στρατηγός ζήτησε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου για τα καθήκοντά του διαβεβαιώνοντας τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Στρατού και της τοπικής Εκκλησίας.

Ο Μητροπολίτης κ. Βαρνάβας αφού συνεχάρη τον κ. Γαρίνη για τη νέα του θέση, τον καλωσόρισε στη Θεσσαλονίκη και τον ενημέρωσε για το έργο της Μητροπόλεως καθώς και για τα προβλήματα της περιοχής.

Τέλος τον ευχαρίστησε για την επίσκεψή του ενώ του ευχήθηκε υγεία και δύναμη στο δύσκολο και πολυεύθυνο έργο του διαβεβαιώνοντάς τον ότι η Μητρόπολη θα παραμένει πάντοτε αρωγός στο έργο του Ε.Σ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων