30/03/2023 30/03/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα πραγματοποίησε ο νέος Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος, με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του στο Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, το οποίο εδρεύει στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, ο κ. Σκλάβος ζήτησε την ευλογία του...
30 Μαρτίου, 2023 - 10:49
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2023 - 10:51

Τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως επισκέφθηκε ο νέος Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Β. Ελλάδος

Διαδώστε:
Τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως επισκέφθηκε ο νέος Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Β. Ελλάδος

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα πραγματοποίησε ο νέος Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος, με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του στο Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, το οποίο εδρεύει στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, ο κ. Σκλάβος ζήτησε την ευλογία του Μητροπολίτη κ. Βαρνάρα ενόψει της ανάληψης των νέων του καθηκόντων, και διατύπωσε την επιθυμία να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και της τοπικής Εκκλησίας στον ίδιο βαθμό και με σκοπό πάντα την ασφάλεια των πολιτών.

Από την πλευρά του, ο Μητροπολίτης κ. Βαρνάρας, αφού συνεχάρη τον νέο Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, τον καλωσόρισε στη Θεσσαλονίκη και τον ενημέρωσε για το έργο της Μητροπόλεως καθώς και για τα ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής.

Ο δε Επίσκοπος της Δυτικής Θεσσαλονίκης διαβεβαίωσε τον κ. Σκλάβο ότι η Μητρόπολη θα παραμένει πάντοτε αρωγός της ΕΛ.ΑΣ. προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων