08/04/2022 08/04/2022 Ομιλία με θέμα: «Η συναίσθηση της ανθρώπινης μηδαμινότητας, βασική προϋπόθεση της συνάντησης με τον Αναστημένο Χριστό» θα πραγματοποιήσει την Κυριακή, 10η Απριλίου, στον ΣΤ’ Κατανυκτικό Εσπερινό, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Νικοπόλεως και Πρεβέζης, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Σεραπίων Μιχαλάκης, Β’ Γραμματεύς της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και Κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων καί...
08 Απριλίου, 2022 - 19:47
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2022 - 19:55

«Η συναίσθηση της ανθρώπινης μηδαμινότητας προϋπόθεση συνάντησης με τον Αναστημένο Χριστό»

Διαδώστε:
«Η συναίσθηση της ανθρώπινης μηδαμινότητας προϋπόθεση συνάντησης με τον Αναστημένο Χριστό»

Ομιλία με θέμα: «Η συναίσθηση της ανθρώπινης μηδαμινότητας, βασική προϋπόθεση της συνάντησης με τον Αναστημένο Χριστό» θα πραγματοποιήσει την Κυριακή, 10η Απριλίου, στον ΣΤ’ Κατανυκτικό Εσπερινό, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Νικοπόλεως και Πρεβέζης, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Σεραπίων Μιχαλάκης, Β’ Γραμματεύς της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και Κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων καί Σαλαμίνος.

Στον ΣΤ’ Κατανυκτικό Εσπερινό, που θα αρχίσει στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων