10/02/2022 11/02/2022 Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, πολιούχου Πρεβέζης, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου και του επιχώριου Μητροπολίτου (Νικοπόλεως και Πρεβέζης) κ. Χρυσοστόμου.  Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της ιεράς εικόνος του πολιούχου Αγίου...
10 Φεβρουαρίου, 2022 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2022 - 2:44

Με λιτάνευση η Πρέβεζα τίμησε τον Πολιούχο της

Διαδώστε:
Με λιτάνευση η Πρέβεζα τίμησε τον Πολιούχο της

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, πολιούχου Πρεβέζης, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου και του επιχώριου Μητροπολίτου (Νικοπόλεως και Πρεβέζης) κ. Χρυσοστόμου. 

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της ιεράς εικόνος του πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους στην πόλη της Πρέβεζας, ενώ το απόγευμα θα ψαλλεί ο μεθέορτος Εσπερινός και η παράκληση προς στον Άγιο Χαράλαμπο.

Η καθιερωμένη μουσική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης προς τιμήν του Αγίου Χαραλάμπους δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των περιοριστικών μέτρων.


Το απόγευμα της προηγουμένης (Τετάρτης, 9ης Φεβρουαρίου) εψάλη ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Φαναρίου κ.Αγαθάγγελου.

Φωτογραφίες: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα Φιλιατρά γιόρτασαν τον Άγιο Χαράλαμπο – Πώς έγινε Πολιούχος τους

Πύργος: Λιτός εορτασμός του Πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους

Οι Παξοί εόρτασαν την μνήμη του Πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων