30/03/2021 30/03/2021 Το Καραμάνειο Νηπιαγωγείο Πρέβεζας συμμετέχοντας, με το δικό του τρόπο, στους εορτασμούς της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, που φέτος ειδικά συμπίπτουν με τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, στόλισε, την είσοδό του, με την συγκινητική παράσταση του «κρυφού σχολειού». Με την καλλιτεχνική δημιουργικότητα του ταλαντούχου συμπολίτη Πάνου Γαλάνη και βεβαίως...
30 Μαρτίου, 2021 - 19:35
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2021 - 19:20

Το Κρυφό Σχολειό στην είσοδο του Καραμάνειου Νηπιαγωγείου Πρέβεζας

Διαδώστε:
Το Κρυφό Σχολειό στην είσοδο του Καραμάνειου Νηπιαγωγείου Πρέβεζας

Το Καραμάνειο Νηπιαγωγείο Πρέβεζας συμμετέχοντας, με το δικό του τρόπο, στους εορτασμούς της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, που φέτος ειδικά συμπίπτουν με τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, στόλισε, την είσοδό του, με την συγκινητική παράσταση του «κρυφού σχολειού».

Με την καλλιτεχνική δημιουργικότητα του ταλαντούχου συμπολίτη Πάνου Γαλάνη και βεβαίως την αμέριστη συμπαράσταση της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης, οι μικροί μαθητές αλλά και όλοι όσοι αντικρίζουν την είσοδο του σχολείου, έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το έργο που αναπαριστά ένα ιδιαίτερα σημαντικό μέρος της ιστορίας της σκλαβωμένης Ελλάδας, που οδήγησε στην ηρωική Επανάσταση του 1821.

«Τα νήπια και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας αποδίδουμε με αίσθημα σεβασμού την πρέπουσα τιμή που αρμόζει σε όλους τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης και ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά για τη Θρησκευτική και Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου», καταλήγει η προϊσταμένη Καραμάνειου Νηπιαγωγείου κ. Ελένη Καρτεζίνη.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων