01/12/2021 01/12/2021 Την επίσκεψη διπλωματικής αποστολής από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, με επικεφαλής τον Υπεύθυνο του Γραφείου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Brian Breuhaus, δέχθηκε σήμερα το πρωί (1ης Δεκεμβρίου 2021) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων.   Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με τον Αμερικανό διπλωμάτη θέματα κοινού ενδιαφέροντος και χάρισε σε αυτόν και στη συνοδεία του το Λεύκωμα “Τα...
01 Δεκεμβρίου, 2021 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2021 - 13:40

Διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στον Μητροπολίτη Ξάνθης

Διαδώστε:
Διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στον Μητροπολίτη Ξάνθης

Την επίσκεψη διπλωματικής αποστολής από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, με επικεφαλής τον Υπεύθυνο του Γραφείου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Brian Breuhaus, δέχθηκε σήμερα το πρωί (1ης Δεκεμβρίου 2021) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων.  

Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με τον Αμερικανό διπλωμάτη θέματα κοινού ενδιαφέροντος και χάρισε σε αυτόν και στη συνοδεία του το Λεύκωμα “Τα θρησκευτικά μνημεία της Ξάνθης” καθώς και το ημερολόγιο τσέπης του 2022 σε ανάμνηση της εδώ επισκέψεώς τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων