14/10/2019 14/10/2019 Το μεσημέρι της Κυριακής του Σπορέως 13 Οκτωβρίου, ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος τέλεσε τον Αγιασμό επί τη ενάρξει των κατηχητικών δραστηριοτήτων, των νεανικών συντροφιών και των εσπερινών ομιλιών, στο Ιερόν Παρεκκλήσιον του Αγίου Νεκταρίου, εντός του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την χάρα και...
14 Οκτωβρίου, 2019 - 15:39
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2019 - 15:18

Αγιασμός για τη νέα κατηχητική χρονιά στη Νεάπολη

Διαδώστε:
Αγιασμός για τη νέα κατηχητική χρονιά στη Νεάπολη

Το μεσημέρι της Κυριακής του Σπορέως 13 Οκτωβρίου, ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος τέλεσε τον Αγιασμό επί τη ενάρξει των κατηχητικών δραστηριοτήτων, των νεανικών συντροφιών και των εσπερινών ομιλιών, στο Ιερόν Παρεκκλήσιον του Αγίου Νεκταρίου, εντός του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την χάρα και την ικανοποίησή του για την μεγάλη προσέλευση παιδιών όλων των ηλικιών στο κατηχητικό σχολείο της Ενορίας και ευχήθηκε η ανταπόκριση να είναι ακόμη μεγαλύτερη, παρακινώντας τα παιδιά να διαδόσουν στους φίλους και τους οικείους τους την έναρξη της νέας κατηχητικής περιόδου. Προέτρεψε δε τους γονείς να εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην τοπική Εκκλησία, διότι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Λόγο και το Θέλημα του Θεού και να μάθουν να το εφαρμόζουν στη ζωή τους. Παράλληλα οι ποικίλες καλλιτεχνικές και λοιπές δραστηριότητες τους δίδουν ως εφόδια στην μετέπειτα ζωή τους την ψυχική καλλιέργεια και την πνευματική διαπαιδαγώγηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων