21/09/2020 21/09/2020 Κατόπιν κανονικής αδείας του Σεβασμ. Μητροπολίτου Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακαρίου, ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος μετείχε του Αρχιερατικού Συλλείτουργου που τελέσθηκε την Κυριακή Μετά την Ύψωσιν, 20 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, στο Μεσοχωριό Μεσαράς Ηρακλείου, προεξάρχοντος του Σεβασμ. Μητροπολίτου Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίου. Προ της απολύσεως ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ....
21 Σεπτεμβρίου, 2020 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2020 - 11:12

Αρχιερατικό Συλλείτουργο στο Ηράκλειο

Διαδώστε:
Αρχιερατικό Συλλείτουργο στο Ηράκλειο

Κατόπιν κανονικής αδείας του Σεβασμ. Μητροπολίτου Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακαρίου, ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος μετείχε του Αρχιερατικού Συλλείτουργου που τελέσθηκε την Κυριακή Μετά την Ύψωσιν, 20 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, στο Μεσοχωριό Μεσαράς Ηρακλείου, προεξάρχοντος του Σεβασμ. Μητροπολίτου Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίου.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Ειρηναίος, συμπαραστατούμενος υπό των Σεβασμ. αγίων Αρχιερέων Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου και Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου τέλεσε το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο της μακαριστής Ειρήνης Λυκάκη, αδελφής του Καθηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Πρέβελη, Πανοσ. Αρχιμ. Ιακώβου Λυκάκη. Στην χαρισματική προσωπικότητα και το ορθόδοξο φρόνημα της αγαπητής Ειρήνης ανεφέρθη στην ομιλία του ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Ειρηναίος.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων