13/06/2024 13/06/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος παρέστη το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιουνίου 2024 στην εκδήλωση που διοργάνωσαν το Λύκειο Ελληνίδων Αγίου Νικολάου και οι Ακαδημίες Τέχνης τέχνης RUSTAVI Ensemble-New generation και ARKVANI-Ensemble της Γεωργίας στον αύλειο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, με τη συμμετοχή 70 Γεωργιανών χορευτών, παραδοσιακών μουσικών,...
13 Ιουνίου, 2024 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2024 - 20:00

Ο Μητροπολίτης Πέτρας στο «Συμπόσιο Πολιτισμού Κρήτη-Γεωργία»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πέτρας στο «Συμπόσιο Πολιτισμού Κρήτη-Γεωργία»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος παρέστη το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιουνίου 2024 στην εκδήλωση που διοργάνωσαν το Λύκειο Ελληνίδων Αγίου Νικολάου και οι Ακαδημίες Τέχνης τέχνης RUSTAVI Ensemble-New generation και ARKVANI-Ensemble της Γεωργίας στον αύλειο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, με τη συμμετοχή 70 Γεωργιανών χορευτών, παραδοσιακών μουσικών, υπεύθυνων καθηγητών και χορογράφων των δυο Ακαδημιών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών της Γεωργίας, της Περιφέρειας Κρήτης–Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και του Δήμου Αγίου Νικολάου.

 

Το πρωί της Κυριακής 9 Ιουνίου 2024 ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, όπου εκκλησιάστηκαν οι συντελεστές του Συμποσίου Πολιτισμού, μετά το πέρας της οποίας έψαλλαν ύμνους στη γλώσσα τους και δέχθηκαν την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων