26/02/2020 26/02/2020 Με την συμμετοχή όλων των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου η Ιερατική Σύναξη που συγκάλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Πέτρας κ. Γεράσιμος στην Αίθουσα του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως. Της Σύναξης προηγήθηκε η τέλεση της Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Νεκταρίου. Ο...
26 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:37
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2020 - 16:38

Πνευματικές και ποιμαντικές οδηγίες για την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής

Διαδώστε:
Πνευματικές και ποιμαντικές οδηγίες για την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής

Με την συμμετοχή όλων των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου η Ιερατική Σύναξη που συγκάλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Πέτρας κ. Γεράσιμος στην Αίθουσα του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως.

Της Σύναξης προηγήθηκε η τέλεση της Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Νεκταρίου.

Ο Σεβασμιώτατος, απευθυνόμενος στους Ιερείς, έδωσε πνευματικές και ποιμαντικές οδηγίες για την ευλογημένη περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων