24/09/2021 24/09/2021 Στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, το απόγευμα της 23ης Σεπτεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής του ως άνω Ιερού Προσκυνήματος. Στο τέλος της Ακολουθίας ομίλησε ο Σεβασμιώτατος, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, ο Έπαρχος Πάρου κ. Κωνσταντίνος...
24 Σεπτεμβρίου, 2021 - 15:48
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2021 - 15:29

Αγιασμός στην Εκατονταπυλιανή

Διαδώστε:
Αγιασμός στην Εκατονταπυλιανή

Στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, το απόγευμα της 23ης Σεπτεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής του ως άνω Ιερού Προσκυνήματος.

Στο τέλος της Ακολουθίας ομίλησε ο Σεβασμιώτατος, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, ο Έπαρχος Πάρου κ. Κωνσταντίνος Μπιζάς και ο Διευθυντής της Σχολής Πρωτ. π. Εμμανουήλ Φωκιανός.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τα Πτυχία Βυζαντινής Μουσικής και τα Πτυχία Ιεροψάλτου σε εννέα αποφοίτους της Σχολής, στους οποίους ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε πατρικές ευχές. Ακολούθησε προσφορά κερασμάτων στην Αίθουσα Δεξιώσεων του Ιερού Προσκυνήματος. Τις ως άνω τελετές πλαισίωσε με ύμνους η Χορωδία «Τρίφθογγος Λύρα».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων