03/10/2020 04/10/2020 Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος δέχθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητού του Ναυτικού Παρατηρητηρίου Νάξου κ. Αλεξόπουλου και του νέου Υποδιοικητού κ. Κονταξή και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους θέματα πνευματικού ενδιαφέροντος. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος υπεδέχθη στο γραφείο...
03 Οκτωβρίου, 2020 - 12:26
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2020 - 19:35

Εθιμοτυπικές επισκέψεις δέχτηκε ο Μητροπολίτης Παροναξίας

Διαδώστε:
Εθιμοτυπικές επισκέψεις δέχτηκε ο Μητροπολίτης Παροναξίας

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος δέχθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητού του Ναυτικού Παρατηρητηρίου Νάξου κ. Αλεξόπουλου και του νέου Υποδιοικητού κ. Κονταξή και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους θέματα πνευματικού ενδιαφέροντος.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος υπεδέχθη στο γραφείο του τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων κ. Ευστάθιο Πολυκρέτη συνοδευόμενο από την Τομεάρχη Τουρισμού κ. Μαρία Λεγάκη, οι οποίοι παρέδωσαν στην Μητρόπολη απορρυπαντικά καθαριότητος και είχαν συζήτηση μαζί του για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων