01/10/2021 01/10/2021 Την Παρασκευή το μεσημέρι, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. και υποψήφιος Πρόεδρός του κ. Ανδρέας Λοβέρδος με συνεργάτες του. Κατά την σύντομη συνάντησή τους, συζήτησαν θέματα που αφορούν στην συνεργασία Εκκλησίας-Πολιτείας. Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον κ. Λοβέρδο και τους συνοδούς του Εικόνα της...
01 Οκτωβρίου, 2021 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2021 - 20:26

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Παροναξίας

Διαδώστε:
Ο Ανδρέας Λοβέρδος επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Παροναξίας

Την Παρασκευή το μεσημέρι, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. και υποψήφιος Πρόεδρός του κ. Ανδρέας Λοβέρδος με συνεργάτες του.

Κατά την σύντομη συνάντησή τους, συζήτησαν θέματα που αφορούν στην συνεργασία Εκκλησίας-Πολιτείας. Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον κ. Λοβέρδο και τους συνοδούς του Εικόνα της Παναγίας μας, ακριβές αντίγραφο της Εκατονταπυλιανής Πάρου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων