14/08/2019 14/08/2019 Χθες το απόγευμα, τελέσθηκε στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής η τελευταία επισήμως Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Της Ακολουθίας του Εσπερινού και της Μεγάλης Παρακλήσεως χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο, συμπροσευχομένων του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Καλλινίκου. Προ του θείου...
14 Αυγούστου, 2019 - 17:04
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2019 - 17:24

Ο Μητρ. Λαοδικείας στη τελευταία Παράκληση στην Παναγία Εκατονταπυλιανή

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Λαοδικείας στη τελευταία Παράκληση στην Παναγία Εκατονταπυλιανή

Χθες το απόγευμα, τελέσθηκε στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής η τελευταία επισήμως Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Της Ακολουθίας του Εσπερινού και της Μεγάλης Παρακλήσεως χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο, συμπροσευχομένων του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Καλλινίκου.

Προ του θείου κηρύγματος ο Σεβασμιώτατος προσφώνησε τους Αγίους Αρχιερείς οι οποίοι βρίσκονται στην Πάρο προκειμένου να συμμετάσχουν στις λατρευτικές εκδηλώσεις της πανηγύρεως της Εκατονταπυλιανής.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων