28/03/2024 28/03/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη το απόγευμα της Τετάρτης 27ης Μαρτίου 2024 στην Απείρανθο Νάξου, όπου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία με την συμμετοχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου Δρυμαλίας, Αρχιμανδρίτη π. Χρυσοστόμου Κοττάκη και των Διακόνων π. Παναγιώτη Σιαχάμη και π. Δαυίδ Καρυτινού. Κατά την διάρκεια του...
28 Μαρτίου, 2024 - 16:53
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2024 - 16:47

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας τέλεσε Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Απείρανθο Νάξου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Παροναξίας τέλεσε Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Απείρανθο Νάξου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη το απόγευμα της Τετάρτης 27ης Μαρτίου 2024 στην Απείρανθο Νάξου, όπου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία με την συμμετοχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου Δρυμαλίας, Αρχιμανδρίτη π. Χρυσοστόμου Κοττάκη και των Διακόνων π. Παναγιώτη Σιαχάμη και π. Δαυίδ Καρυτινού.

Κατά την διάρκεια του Κοινωνικού ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο και προ του «Δι’ ευχών» απηύθυνε ευχές προς το εκκλησίασμα για το υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων