18/07/2023 18/07/2023 Τα εγκαίνια του νέου Αστυνομικού Τμήματος Νάξου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Παροναξίας κ. Καλλίνικος το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 το απόγευμα, κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του Διοικητού κ. Νικολάου Καραμάνη. Στην Ακολουθία του Αγιασμού συμμετείχαν ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ο Έπαρχος Νάξου, η Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως του...
18 Ιουλίου, 2023 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2023 - 19:32

Ο Παροναξίας Καλλίνικος τέλεσε τα εγκαίνια του νέου Α.Τ. Νάξου

Διαδώστε:
Ο Παροναξίας Καλλίνικος τέλεσε τα εγκαίνια του νέου Α.Τ. Νάξου

Τα εγκαίνια του νέου Αστυνομικού Τμήματος Νάξου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Παροναξίας κ. Καλλίνικος το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 το απόγευμα, κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του Διοικητού κ. Νικολάου Καραμάνη.

Στην Ακολουθία του Αγιασμού συμμετείχαν ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ο Έπαρχος Νάξου, η Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως του Δήμου Νάξου, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κυκλάδων, ο Λιμενάρχης Νάξου, ο Διοικητής του Ναυτικού Παρατηρητηρίου Νάξου, ο Διοικητής του Α.Σ. Φιλοτίου, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου και πολλοί εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων του νησιού. Στο τέλος της τελετής ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε εγκάρδιες πατρικές ευχές για τις νέες εγκαταστάσεις του Α.Τ. Νάξου και προσέφερε ως ευλογία μία Εικόνα της Παναγίας μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων