15/08/2021 16/08/2021 Αρχιερατικό Συλλείτουργο τελέσθηκε την Κυριακή 15 Αυγούστου 2021 στο πάνσεπτο και περιώνυμο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεράμων κ. Βαρθολομαίου. Τον Θείο Λόγο κήρυξε κατά τη διάρκεια του «Κοινωνικού» ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος. Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πάρου κ....
15 Αυγούστου, 2021 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2021 - 19:18

Πάρος: Η Κοίμηση της Θεοτοκού στην Παναγία Εκατονταπυλιανή

Διαδώστε:
Πάρος: Η Κοίμηση της Θεοτοκού στην Παναγία Εκατονταπυλιανή

Αρχιερατικό Συλλείτουργο τελέσθηκε την Κυριακή 15 Αυγούστου 2021 στο πάνσεπτο και περιώνυμο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεράμων κ. Βαρθολομαίου.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε κατά τη διάρκεια του «Κοινωνικού» ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος. Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, ο Έπαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς, οι Βουλευτές κ. Κατερίνα Μονογυιού, κ. Άννα Μάννη-Παπαδημητρίου, κ. Θεοδώρα Τζάκρη, κ. Ιωάννης Παππάς, ο Εκπρόσωπος του Υπουργού Υγείας κ. Νικόλαος Παπαευσταθίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κυκλάδων κ. Κωνσταντίνος Ανθούλης, ο Εκπρόσωπος του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, Αρχιπλοίαρχος κ. Ελευθέριος Πετρόπουλος, ο Υποστράτηγος ΛΟΚ ε.α. κ. Ανδρέας Δημητρόπουλος καθώς και εκπρόσωποι των Πολιτικών, Στρατιωτικών, Δικαστικών, Λιμενικών, Αστυνομικών, Πυροσβεστικών, Εκπαιδευτικών Αρχών της νήσου και της περιφερείας Νοτίου Αιγαίου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή τους και ευχήθηκε πλουσία τη χάρη της Παναγίας μας στη ζωή και τα έργα τους και σύντομα να μας απαλλάξει από την μεγάλη δοκιμασία του κορωνοϊού.

Την Θεία Λειτουργία εκτός από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεώς Παροναξίας «ΠΑΡΟΝΑΞΙΑ FM», μετέδωσαν απευθείας ο τηλεοπτικός σταθμός «TV1 ΣΥΡΟΣ» με τον υπεύθυνό του κ. Κομνηνό Στρογγύλη, ο διαδικτυακός σταθμός «EcclesiaTV» με τον υπεύθυνό του κ. Γεώργιο Αρβανίτη καθώς και ο τηλεοπτικός σταθμός «OpenTV» (υβριδική).

 


Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων