15/05/2020 15/05/2020 Την Παρασκευή 15-5-2020 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος πραγματοποίησε στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου Ιερατική Σύναξη με τους Ιερείς των νησιών Πάρου-Αντιπάρου. Κατά την διάρκεια της συνάξεως, ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τους κληρικούς για τις αποφάσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ως προς την λειτουργία των Ιερών Ναών κατά το χρονικό διάστημα από...
15 Μαΐου, 2020 - 22:46
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2020 - 21:34

ΠΑΡΟΣ: Σύναξη στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή

Διαδώστε:
ΠΑΡΟΣ: Σύναξη στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή

Την Παρασκευή 15-5-2020 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος πραγματοποίησε στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου Ιερατική Σύναξη με τους Ιερείς των νησιών Πάρου-Αντιπάρου.

Κατά την διάρκεια της συνάξεως, ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τους κληρικούς για τις αποφάσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ως προς την λειτουργία των Ιερών Ναών κατά το χρονικό διάστημα από 17 Μαΐου έως 5 Ιουνίου.

Στο τέλος τέλεσε Τρισάγιο τριών προσφάτως κοιμηθέντων Παρίων αδελφών, της Πρεσβυτέρας Ειρήνης, συζύγου του αειμνήστου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Πέτρου Χερουβείμ (+25-2-2009), διατελέσαντος Αρχιερατικού Επιτρόπου Πάρου και Εφημερίου του ως άνω Ιερού Προσκυνήματος και του Ιερού Ενοριακού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Παροικίας., του Γεωργίου Κυδωνιέως, πατρός του Πρωτ. π. Θωμά Κυδωνιέως και αδελφού του π. Δημητρίου Κυδωνιέως και του Ηλιού Φραγκούλη, διατελέσαντος Εκκλησιαστικού Επιτρόπου του ως άνω Ιερού Ναού.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων