18/09/2018 11/10/2018 Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, ημέρα της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, επέλεξε ο Μητροπολίτης Πατρών, κ. Χρυσόστομος, προκειμένου να ευλογήσει την τοποθέτηση σταυρών στους τρούλους του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου Πατρών. Ο Σεβασμιώτατος, ενώπιον των ενοριτών που είχαν συγκεντρωθεί για να δουν από κοντά τις εργασίες τοποθέτησης των σταυρών, ευχαρίστησε τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού,...
18 Σεπτεμβρίου, 2018 - 8:49
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 12:52

Ι.Μ. Πατρών: Τοποθέτηση σταυρών στον Αγ. Διονύσιο (βίντεο)

Διαδώστε:
Ι.Μ. Πατρών: Τοποθέτηση σταυρών στον Αγ. Διονύσιο (βίντεο)

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, ημέρα της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, επέλεξε ο Μητροπολίτης Πατρών, κ. Χρυσόστομος, προκειμένου να ευλογήσει την τοποθέτηση σταυρών στους τρούλους του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου Πατρών.

Ο Σεβασμιώτατος, ενώπιον των ενοριτών που είχαν συγκεντρωθεί για να δουν από κοντά τις εργασίες τοποθέτησης των σταυρών, ευχαρίστησε τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού, πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. π. Ιωακείμ Σταματόπουλο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, αλλά και όλους τους Ενορίτες “που έχουν αγκαλιάσει με πολλή μεγάλη αγάπη” τις όποιες προσπάθειες καταβάλλονται για την αποπεράτωση του Ιερού Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων