04/07/2020 04/07/2020 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο επισκέφτηκε εχθές, Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος κ. Δημήτριος Καφαντάρης. Ο κ. Καφαντάρης συνδέεται με τον Σεβασμιώτατο με φιλικούς δεσμούς από παλαιότερα και ευρισκόμενος στην Πάτρα για να συμμετάσχει στο Αναπτυξιακό Συνέδριο που διοργανώνει η Περιφέρεια...
04 Ιουλίου, 2020 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2020 - 20:00

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ στον Μητροπολίτη Πατρών

Διαδώστε:
Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ στον Μητροπολίτη Πατρών

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο επισκέφτηκε εχθές, Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος κ. Δημήτριος Καφαντάρης.

Ο κ. Καφαντάρης συνδέεται με τον Σεβασμιώτατο με φιλικούς δεσμούς από παλαιότερα και ευρισκόμενος στην Πάτρα για να συμμετάσχει στο Αναπτυξιακό Συνέδριο που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με την Εφημερίδα Πελοπόννησος, επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο προκειμένου να εκφράσει τον σεβασμό του και την αγάπη του. Στο πλαίσιο της συναντήσεως συζητήθηκαν ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και την πρόοδό της.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων