04/06/2024 04/06/2024 Ικανοποιητικά αποτελέσματα είχε η αιμοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Γεωργίου τις τελευταίες ημέρες. Ο Λαός ανταποκρίθηκε στην έκκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου, για προσφορά λίγης ποσότητος από το αίμα μας, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες, τις οποίες αντιμετωπίζουν ασθενείς των Νοσοκομείων της πόλης, αλλά και γενικότερα, αφού πολλές φορές...
04 Ιουνίου, 2024 - 10:02
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2024 - 10:05

Πάτρα: Επιτυχής η αιμοδοσία της Ιεράς Μητρόπολης

Διαδώστε:
Πάτρα: Επιτυχής η αιμοδοσία της Ιεράς Μητρόπολης

Ικανοποιητικά αποτελέσματα είχε η αιμοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Γεωργίου τις τελευταίες ημέρες.

Ο Λαός ανταποκρίθηκε στην έκκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου, για προσφορά λίγης ποσότητος από το αίμα μας, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες, τις οποίες αντιμετωπίζουν ασθενείς των Νοσοκομείων της πόλης, αλλά και γενικότερα, αφού πολλές φορές η Ιερά Μητρόπολη, ως προς το θέμα αυτό, εξυπηρέτησε και εξυπηρετεί ανάγκες ασθενών και σε άλλες περιοχές.

Η αιμοδοσία έδωσε 102 φιάλες αίματος και πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε φορά, σε συνεργασία με τα αιματολογικά κέντρα και τις αρμόδιες υπηρεσίες των Νοσοκομείων Γ.Π.Ν.Π. «Παναγία η Βοήθεια» και «Άγιος Ανδρέας», Πατρών.

Την ευθύνη της αιμοδοσίας και την οργάνωση είχε, ο υπεύθυνος του τομέως αιμοδοσίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Περικλής Ρίπισης, Προιστάμενος του Ιερού Ναού Παντοκράτορος Πατρών, ο οποίος μαζί με τους Συνεργάτες του, τον συνεφημέριό του π. Νικόλαο Τριανταφύλλη και άλλους, εργάστηκαν φιλοτίμως για μια ακόμη φορά, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες σε αίμα πολλών συνανθρώπων μας.

Κατ’ έτος από την αιμοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως σε κεντρικό και ενοριακό επίπεδο, συγκεντρώνονται πάνω από 1500 μονάδες αίματος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος επένεσε τόσο τον π. Περικλή για τον ζήλο με τον οποίο εργάζεται στον συγκεκριμένο τομέα, που του έχει αναθέσει η Ιερά Μητρόπολις, όσο και τους συνεργάτας του, ως και όλους όσοι προσήλθαν για να δώσουν λίγο από το αίμα τους, ώστε να γίνουν καλά οι ασθενείς αδελφοί μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων