06/04/2019 07/04/2019 Μία νέα εκπομπή θα ακούγεται από την συχνότητα της Πειραϊκής Εκκλησίας κάθε Κυριακή στις 13:00 (αμέσως μετά την εκπομπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς). Από αυτή την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και με τον τίτλο «Διδαχές από τον Άθωνα», θα έχουμε την ιδιαίτερη ευλογία στην Πειραϊκή Εκκλησία να ακούγεται ο Ηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου Αρχιμανδρίτης...
06 Απριλίου, 2019 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2019 - 20:53

«Διδαχές από τον Άθωνα»: Νέα εκπομπή από την Πειραϊκή Εκκλησία

Διαδώστε:
«Διδαχές από τον Άθωνα»: Νέα εκπομπή από την Πειραϊκή Εκκλησία

Μία νέα εκπομπή θα ακούγεται από την συχνότητα της Πειραϊκής Εκκλησίας κάθε Κυριακή στις 13:00 (αμέσως μετά την εκπομπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς).

Από αυτή την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και με τον τίτλο «Διδαχές από τον Άθωνα», θα έχουμε την ιδιαίτερη ευλογία στην Πειραϊκή Εκκλησία να ακούγεται ο Ηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, ο οποίος θα μεταφέρει τον Λόγο του Θεού στις ψυχές των εκατοντάδων χιλιάδων ανά τον κόσμο ακροατών του ραδιοφώνου που μιλάει στην ψυχή μας και θα μας κάνει κοινωνούς της Αγιορείτικης εμπειρίας και της χάριτος της Παναγίας μας.

Οι εκπομπές του γέροντα Εφραίμ, οι οποίες θα μεταδίδονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη και μέσω της ιστοσελίδας του ραδιοφωνικού μας σταθμού (peradio.com), θα ασχολούνται με πνευματικά κυρίως θέματα τα οποία όμως έχουν και κοινωνικές προεκτάσεις,  αφού θα αφορούν στον άνθρωπο, την καλλιέργειά του και την πνευματική του πρόοδο και προκοπή.

Η πρώτη εκπομπή με τον τίτλο, όπως προαναφέρθηκε, «Διδαχές από τον Άθωνα» θα μεταδοθεί σε επανάληψη το Σάββατο 13 Απριλίου στις 22:30 (αμέσως μετά την Ακολουθία του Αποδείπνου). Τα επόμενα Σάββατα την ίδια ώρα (22.30) θα ακολουθήσουν οι επαναλήψεις των επομένων εκπομπών.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων