29/02/2024 29/02/2024 Σε μια εποχή που ο θεσμός της οικογένειας, αμφισβητείται, βάλλεται και δοκιμάζεται έντονα, τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς (Βρεφονηπιακός και Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο – Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο) λαμβάνουν μια πρωτοβουλία στήριξης και ενίσχυσης του σημαντικού αυτού πυλώνα της κοινωνίας μας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί...
29 Φεβρουαρίου, 2024 - 18:44
Τελευταία ενημέρωση: 29/02/2024 - 19:01

Εκδήλωση για τη στήριξη της οικογένειας στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Διαδώστε:
Εκδήλωση για τη στήριξη της οικογένειας στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Σε μια εποχή που ο θεσμός της οικογένειας, αμφισβητείται, βάλλεται και δοκιμάζεται έντονα, τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς (Βρεφονηπιακός και Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο – Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο) λαμβάνουν μια πρωτοβουλία στήριξης και ενίσχυσης του σημαντικού αυτού πυλώνα της κοινωνίας μας.

Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο αμφιθέατρο των Εκπαιδευτηρίων Πειραιώς την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, στις 18:30, με ομιλήτρια την κα Τένια Μακρή, οικογενειακή σύμβουλο, σύμβουλο σχέσεων και συγγραφέα, η οποία θα αναπτύξει το θέμα: «Τα σημάδια μένουν…Καταναγκαστική επανάληψη. Η μίμηση της συμπεριφοράς των γονέων».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Εκπαιδευτήρια Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Πατρών 122 – 124, Πειραιάς.

Πληροφορίες: 210 46 10 915

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων