13/12/2023 13/12/2023 Αύριο Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου από τις 18.00 – 21.00 στην Πινακοθήκη Πειραιά θα πραγματοποιηθεί Έκθεση ζωγραφικής και χειροτεχνημάτων των παιδιών του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς. Θα εκτεθεί και η πρώτη πανελλαδικά απτική αγιογραφία για τα άτομα με περιορισμένη όραση, δημιουργία των παιδιών και των Εκπαιδευτικών των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητρόπολης...
13 Δεκεμβρίου, 2023 - 18:14
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2023 - 18:20

Έκθεση ζωγραφικής και χειροτεχνημάτων από τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά στην Πινακοθήκη

Διαδώστε:
Έκθεση ζωγραφικής και χειροτεχνημάτων από τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά στην Πινακοθήκη

Αύριο Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου από τις 18.00 – 21.00 στην Πινακοθήκη Πειραιά θα πραγματοποιηθεί Έκθεση ζωγραφικής και χειροτεχνημάτων των παιδιών του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς.

Θα εκτεθεί και η πρώτη πανελλαδικά απτική αγιογραφία για τα άτομα με περιορισμένη όραση, δημιουργία των παιδιών και των Εκπαιδευτικών των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς.

Στην σημερινή επίσκεψή του στα Εκπαιδευτήρια της τοπικής Εκκλησίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ θαύμασε τα έργα και την προετοιμασία των παιδιών και συνεχάρη τους Εκπαιδευτικούς και του Παιδαγωγούς για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στην Έκθεση Ζωγραφικής και Χειροτεχνημάτων που θα ξεκινήσει αύριο στην Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29, Πειραιάς, 185 31) είναι ελεύθερη για όλους.

Έκθεση Ζωγραφικής και Χειροτεχνημάτων

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων