10/05/2019 10/05/2019 Η Σύναξη για την Ορθοδοξία και η Εστία Πατερικών Μελετών υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Ἡ Ορθοδοξία απέναντι στη σύγχρονη άρνηση» η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/05 στις 15:00 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Εισηγήσεις θα πραγματοποιήσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς, κ. Σεραφείμ, ο...
10 Μαΐου, 2019 - 9:04

«Η Ορθοδοξία απέναντι στη σύγχρονη άρνηση»

Διαδώστε:
«Η Ορθοδοξία απέναντι στη σύγχρονη άρνηση»

Η Σύναξη για την Ορθοδοξία και η Εστία Πατερικών Μελετών υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Ἡ Ορθοδοξία απέναντι στη σύγχρονη άρνηση» η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/05 στις 15:00 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Εισηγήσεις θα πραγματοποιήσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς, κ. Σεραφείμ, ο Αρεοπαγίτης Γεώργιος Αποστολάκης, ο Σύμβουλος Επικρατείας Γεώργιος Ποταμιάς, ο Αρχιμ. Παύλος Δημητρακόπουλος, διευθυντής του Γραφείου επί των Αιρέσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς , ο υποστράτηγος ε.α. Αριστείδης Μπλάνος και ο θεολόγος συγγραφέας Λάμπρος Σκόντζος.

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων