28/11/2023 28/11/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ προσκαλεί στα εγκαίνια της Χριστουγεννιάτικης Δωροέκθεσης της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, που θα τελεστούν αυτή την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι. Η αγορά των δώρων από την Δωροέκθεση θα δώσει  χαρά στα πρόσωπα που θα παραλάβουν τα δώρα και θα βοηθήσει οικονομικά το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς...
28 Νοεμβρίου, 2023 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2023 - 18:53

Η Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς

Διαδώστε:
Η Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ προσκαλεί στα εγκαίνια της Χριστουγεννιάτικης Δωροέκθεσης της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, που θα τελεστούν αυτή την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι. Η αγορά των δώρων από την Δωροέκθεση θα δώσει  χαρά στα πρόσωπα που θα παραλάβουν τα δώρα και θα βοηθήσει οικονομικά το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης.

Η Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς θα λειτουργήσει και φέτος στο Πνευματικό Κέντρο του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιώς.

Είναι ο θεσμός που «συμβάλλει στην πληρότητα του έργου της αγάπης», όπως τονίζει ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ και στηρίζει σημαντικά το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η τοπική Εκκλησία.

Η τοπική Εκκλησία, εν μέσω όλων των δυσχερειών, μέσω του κοινωνικού και φιλανθρωπικού της έργου βρίσκεται αρωγός και συμπαραστάτης σε συνανθρώπους οι οποίοι αγωνιούν και παλεύουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Τόσο το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο, όσο και τα Ενοριακά, συμπαρίστανται εμπράκτως στον αγώνα επιβίωσης οικογενειών που στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα με μεγάλα χρηματικά ποσά που διατίθενται για την κάλυψη καθημερινών αναγκών αστέγων, ηλικιωμένων, πολύτεκνων οικογενειών και μοναχικών ανθρώπων καθώς και για την αποπληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης αλλά και για την εξασφάλιση ενοικίων στέγασης.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 09:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ θα προσφέρει, όπως κάθε χρόνο, Δέματα Αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Επιχειρηματίες αλλά και ιδιώτες μπορούν να προσφέρουν καινούργια είδη τα οποία στη συνέχεια θα πωληθούν και τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά για ενίσχυση και αρωγή προς το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο.

Η παραλαβή των προσφορών πραγματοποιείται στους χώρους της Δωροέκθεσης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 41 22 625.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων