23/12/2023 10/03/2024 Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια άκουσε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στο «ΜΑΡΙΝΑΚΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ». Μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών, παιδιά από τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο προκειμένου να του ευχηθούν, αλλά και να λάβουν τη ευχή του για τις...
23 Δεκεμβρίου, 2023 - 10:51
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2024 - 17:38

Κάλαντα Χριστουγέννων από παιδιά των Εκπαιδευτήριων της Ι.Μ. Πειραιώς στον Μητροπολίτη Σεραφείμ

Διαδώστε:
Κάλαντα Χριστουγέννων από παιδιά των Εκπαιδευτήριων της Ι.Μ. Πειραιώς στον Μητροπολίτη Σεραφείμ

Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια άκουσε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στο «ΜΑΡΙΝΑΚΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ».

Μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών, παιδιά από τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο προκειμένου να του ευχηθούν, αλλά και να λάβουν τη ευχή του για τις ημέρες του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Ο Γενικός Διευθυντής του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου Δημήτρης Πετρούνιας, μαζί με τις παιδαγωγούς πρόσφερε ως ελάχιστο δώρο ευγνωμοσύνης στον Σεβασμιώτατο την πρώτη απτική αγιογραφία, που δημιουργήθηκε πανελληνίως, για άτομα με περιορισμένη όραση. Η εν λόγω καινοτομία αποτελεί μια εκ των πολλών δράσεων ευαισθητοποίησης που πραγματοποιούνταθ σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους από τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, στα οποία ευχήθηκε από καρδιάς, προσφέροντας μαζί τις ευχές και τις ευλογίες του Χριστουγεννιάτικα κεράσματα και σοκολάτες.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Κάλαντα από τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων στον Σεβ. (2023)

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων