25/09/2019 25/09/2019 Ο Αστυνομικός Διευθυντής της Τροχαίας Αττικής κ.Σπυρίδων Λάσκος, επισκέφθηκε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και, μεταξύ άλλων, δεσμεύθηκαν και οι δύο για την δημιουργία μιας κοινής δομής δράσης και ενημέρωσης, σχετικά με την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή. Σκοπός αυτής...
25 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:52
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2019 - 15:51

Ο Αστυνομικός Διευθυντής της Τροχαίας Αττικής στον Μητρ.Πειραιώς

Διαδώστε:
Ο Αστυνομικός Διευθυντής της Τροχαίας Αττικής στον Μητρ.Πειραιώς

Ο Αστυνομικός Διευθυντής της Τροχαίας Αττικής κ.Σπυρίδων Λάσκος, επισκέφθηκε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και, μεταξύ άλλων, δεσμεύθηκαν και οι δύο για την δημιουργία μιας κοινής δομής δράσης και ενημέρωσης, σχετικά με την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή. Σκοπός αυτής της δράσης θα είναι η ευαισθητοποίηση τόσο των νέων όσο και των ανθρώπων της τρίτης και τέταρτης ηλικίας, μέσω των Σχολείων και των Ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, αλλά και η απόκτηση παιδείας στα συγκεκριμένα θέματα.

Θυμίζουμε ότι ο κ.Λάσκος διατέλεσε κατά τα προηγούμενα χρόνια, με ιδιαίτερη επιτυχή θητεία, Διοικητής της Τροχαίας Πειραιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων