29/10/2019 29/10/2019 Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ τελέστηκε η Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς. Αμέσως μετά τελέστηκε επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων, στο άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση. Κυβέρνηση Εκπροσώπησε ο Υπουργός Εσωτερικών κ.Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, την Βουλή των Ελλήνων,...
29 Οκτωβρίου, 2019 - 17:30

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου στην ΙΜ Πειραιώς

Διαδώστε:
Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου στην ΙΜ Πειραιώς

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ τελέστηκε η Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς.

Αμέσως μετά τελέστηκε επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων, στο άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση.

Κυβέρνηση Εκπροσώπησε ο Υπουργός Εσωτερικών κ.Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, την Βουλή των Ελλήνων, ο Βουλευτής κ.Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, την Περιφέρεια Αττικής η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ.Σταυρούλα Αντωνάκου, τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Π.Ν. κ.Ελευθέριος Κατάρας και τον Δήμο Πειραιά ο Δήμαρχος κ.Ιωάννης Μώραλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της μαθητικής παρελάσεως, ιδιαίτερη αίσθηση και συγκίνηση προκάλεσε τόσο το Δημοτικό Σχολείο όσο και το Γυμνάσιο με το Λύκειο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Για τις φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων