08/06/2021 08/06/2021 Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου της Μητρόπολης Πειραιά επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει τους νέους, ανακαινισμένους χώρους των Εκπαιδευτηρίων. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς και το διοικητικό προσωπικό και του δόθηκε η δυνατότητα να τους ευχαριστήσει και να...
08 Ιουνίου, 2021 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2021 - 14:18

Ο Περαιώς Σεραφείμ επισκέφθηκε το Νηπιαγωγείο της Μητροπόλεως

Διαδώστε:
Ο Περαιώς Σεραφείμ επισκέφθηκε το Νηπιαγωγείο της Μητροπόλεως

Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου της Μητρόπολης Πειραιά επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει τους νέους, ανακαινισμένους χώρους των Εκπαιδευτηρίων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς και το διοικητικό προσωπικό και του δόθηκε η δυνατότητα να τους ευχαριστήσει και να τους συγχαρεί για την μεγάλη τους προσφορά στο εκπαιδευτικό έργο της Μητρόπολης, ιδιαίτερα κατά την δύσκολη σχολική περίοδο που προηγήθηκε.

Με την ευκαιρία της επισκέψεως του Σεβασμιώτατου στον Βρεφονηπιακό Σταθμό, τον Παιδικό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, μπορείτε στο παρακάτω video να δείτε τους ανακαινισμένους χώρους, στους οποίους οι μαθητές και οι μαθήτριες απασχολούνται δημιουργικά και βάζουν τα θεμέλια πάνω στα οποία θα στηριχθεί το μέλλον τους.

Θυμίζουμε ότι στο ίδιο σχολικό συγκρότημα στεγάζονται, σε διαφορετικούς χώρους – επίσης ανακαινισμένους – το Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Μητρόπολης Περαιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων